Vystoupení

Psí show pro vaši akci

Profesionální psí show

Pořádáte soukromou nebo firemní akci, maturitní ples, či dětský den a hledáte zajímavé a originální vystoupení? Pak jste tu správně! Nabízíme profesionální vystoupení se psy, které zaujme publikum jakéhokoliv věku. Vidět jste nás mohli na TV Nova i TV Prima v soutěži Česko-Slovensko má talent, kde jsme ve finále získaly 2.místo.

Naše vystoupení mohli shlédnout diváci v ČR, Slovensku, Polsku, Německu, Rakousku, Maďarsku, Slovinsku, Dánsku, Holandsku, Itálii, Švýcarsku, Francii, Španělsku, Řecku, Turecku, Izraeli a USA.

Délka jednoho vystoupení je cca 4 minuty, ale můžeme připravit i delší program.

Cena za vystoupení je stanovena na základě vašich požadavků na každou akci individuálně (délka, počet vystoupení, počet psů, cestovné, atd…)

Pro všechny druhy akcí…

Vystoupení je vhodné na nejrůznější druhy akcí- městské slavnosti, sportovní utkání, dětské dny, firemní večírky, plesy, svatby, oslavy narozenin atd. Máme připravený i speciální program pro mateřské školky.

plesy, večírky

 

venkovní akce

mateřské školy

Let zkušeností s vystupováním na akcích

Zemí vidělo naše vystoupení

Jaká vystoupení nabízíme

Dogdancing

Dogdancing, neboli tanec se psem, je atraktivní vystoupení, při kterém člověk se psem předvádí různé cviky do rytmu hudby. Vystoupení je vhodné na nejrůznější akce. Minimální prostor pro vystoupení je 5x5m. V případě hladkého povchu je třeba umístit na zem koberec (případně přivezeme). 

Dogfrisbee

Dogfrisbee je dynamické a efektní vystoupení s létajícími talíři a psem za doprovodu hudby. Vystoupení je vhodné především na venkovní akce, kde je dostatek prostoru. Povrch pro vystoupení musí být travnatý. Minimální prostor 15x20m. 

div>